Kommentar

I kvällens Bachelor: när leken spårar ur på allvar

När man trodde att det här programmet inte kunde bli mer bisarrt så steppade det faktiskt upp och blev precis det.

Efter tolv avsnitt har man vant sig vid att jättemånga tjejer dejtar en och samma välpolerade kille. Inte särskilt konstigt tycker man heller att det är att det delas ut rosor till tjejerna får stanna kvar i några dagar till (en tv-vecka), som ett utdraget ö-råd där de medverkande bara går och väntar på att bli dumpade. Eller att tjejerna för den delen, uppiffade till tänderna radas upp varje tisdag för en rosceremoni där bacheloren ska dela ut de rosor som finns kvar och säga tjing tjing till de som blir utan.

Niclas har hunnit med att kyssa Jennifer, Alexandra och Johanna i veckans två avsnitt. Det är tjejerna man ska tro har bäst chans att »vinna«. Matilda L fick också hångla lite och det var lite skönt för då slapp man höra hennes enerverande barnsliga röst en stund.

Men i det tolfte avsnittet skruvas det upp, kan hända för att producenterna tyckt att det är lite för ointressant att titta på en massa gulligt dejtande hit och dit. Även om det nu blir kyssar på varje ensamdejt.

BachelorNiclas i mask

Uppskruvningen eller de rent av skruvade inslagen bestod dels av att rosceremonin bytts ut till en »maskerad« där det skulle delas ut rosor under minglet. Alla fick ta på sig en ögonmask (lite Eyes Wide Shut-tema), och Niclas förklarade att »tanken med den här maskeraden är att vi ska ta av maskerna för varandra och visa oss själva«. (A-ha, javisst, det är ju självklart), dels av att det kom in två nya tjejer som ska vara med och slåss om Niclas gunst. Andrea, en dominikanska och Michelle, en bitchig svensk tjej. Plötsligt kändes det som att titta på Paradise hotel eller Temptation Island. Det hade räckt att gå på den utstakade vägen och inte röra till det så här om jag fick bestämma.

Hur som helst så har Niclas hunnit med att kyssa Jennifer, Alexandra och Johanna i veckans två avsnitt.Det är tjejerna man ska tro har bäst chans att »vinna«. Matilda L fick också hångla lite och det var lite skönt för då slapp man höra hennes enerverande barnsliga röst en stund.

Bachelor fotografering

En smekmånadsfotografering (!) har det hunnits med också där Niclas uttalade tänkvärda och eftertänksamma ord. Eftersom Jennifer, Alexandra och Johanna skulle klä sig i lite tyll och ha ring på fingret (Niclas fick också ha ring) så sa han »den här fotograferingen tror jag är ganska bra för det får mig att fantisera och föreställa mig hur det är att leva med en av de här tjejerna i framtiden«. Mm, verkligen bra, det kommer att säga en hel del om, ja, vad då? Bara Niclas vet.

Under maskeraden sa Kristin att hon inte tyckte att hon fått någon bekräftelse så hon ville åka hem. Niclas sa att han inte hade tänkt att ge henne någon ros. Båda dumpade varandra men Kristin var upprörd över att Niclas fick det att låta som att han dumpade henne när hon tyckte att hon dumpade honom. Hon var ju ändå minuten före. Det är viktiga grejer det där.

Stassi fick åka hem. Niclas tyckte inte att han kunde lära känna henne på djupet, sa han. Hon gnällde över att hon bara fått korta dejter (och när hon har haft sina korta dejter har hon gnällt under tiden de pågått). Well well, gnäll gnäll.

Frisör-Emma fick också lämna. Med gråten i halsen sa hon efteråt att hon »har fått mer kärlek av alla tjejer här, än av Niclas«. Senare sa hon att hon inte fått några känslor alls för ungkarlen. Sure.

Bachelor skål

I nästa vecka får vi se hur det går för de nya tjejerna Michelle och Andrea och de gamla favoriterna – Alexandra, Johanna, Christina, Matilda O och Matilda L. Jag gissar att det kommer att bli en del drama.

Bachelor – När leken blev allvar sänds på måndagar och tisdagar i Sjuan kl 21 & finns på TV4 Play.

Just nu på TVdags

Söndagskrönikan med veckolistor

Bäst i tv-världen just nu: UnREAL-finaldags! Rachel vs Quinn blir rena Darth vs Kejsaren

22 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Drömcasting & stenhård dialog i vilda västern-rafflet The Professionals

22 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Hjärtskärande & roligt i nya versionen av One Day at a Time

21 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Tig Notaro är glad att vara här

20 juli, 2018
Klipp

Se hur det senaste TrumpRussia-åtalet tycks visa hur Putin bestämde utrikesminister åt Trump

19 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Politisk & personlig turbulens i storbudgetserien Mr. Sunshine

19 juli, 2018
Premiärer

Sommarfest för älskare av brittiskt tv-drama! Nya toppserier i både SVT & TV4 i kväll

18 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Charlton Heston är ensam på jorden i The Omega Man

18 juli, 2018
Trailer

»What if I don't have time?« Här är trailern till Queen-filmen

17 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Seriemördare lös i kostymdeckaren The Alienist

17 juli, 2018
Nyhet

Stranger Things-nytt! Då är det premiär för säsong 3

16 juli, 2018
Streamingtips

Netflix-sommar: Mysig & familjär mattävling i The Big Family Cooking Showdown

16 juli, 2018

Sagt om oss

Gör som tusentals andra!

Följ oss på Twitter och gilla oss på Facebook!

Nästa artikel