Kommentar

Poolpartyn, ödlor & singeldejter – TVdags om nya Bachelor-säsongen

Vilken singeltjej skulle inte vilja vara tillsammans med en ekonomiskt oberoende entreprenör i trettioårsåldern med ett perfekt vitt leende? En som dessutom kör sin BMW nercabbad, oavsett årstid, pumpar rejält på gymmet, reser jet-setigt runt världen, hugger ved och kan sitta avspänt på en berghäll och spela gitarr och »titta ut över havet« (samma vatten som andra oftast kallar Mälaren).

Poolpartyt innehöll de vanliga festdetaljerna: drinkar, dans i klunga på poolkanten, bad med flytgrejer – och ikastande av påklädd deltagare.

Tillräckligt många skrev i alla fall och ville träffa Niklas Lij i årets Bachelor, trots att han inte visade ansiktet i presentationsfilmen, eftersom som han själv sa »Allting är så utseendefixerat i dag och jag vill lyfta fram nåt annat än utseendet hos mig själv« i P5 STHLM. Med Titti Schultz och Farzad Nouri.

Ner till dominikanska republiken kom till sist 21 tjejer som inte sett Niclas ansikte utan fokuserat på hans inre kvaliteter, tjejer som Niclas själv tydligen inte valt ut. Inför programmet fick han rejta tjejer för att det skulle bli »så bra som möjligt«.

I ungefär fyra veckor (i realtid) pågår inspelningen och omräknat i tv-tid sänds det i elva veckor.

3CD0AEF2-B6F7-413B-8754-CC68A0499642

Inför sjunde avsnittet är det tolv tjejer kvar. Elva av de första 21 och så Niclas frisör Emma som kommit som eftersläntrarn (hon är inte med på bilden). Det kändes kanske kymigt att bjuda ut Niclas under en klippsession i salongen och lite mer avspänt att göra det i tv.

I kvällens avsnitt får Emma (frisören) och Chrisitine dubbeldejta Niclas. De får åka ut och parasaila (fallskärmsåka efter en båt) och sedan sitta lite avspänt i solsäng och dricka ananasdrinkar tillsammans. »Här kan vi slå oss ner. Åh, pineappledrinkar också…«, utbrister Niclas.

895EAC32-7BC7-4FB8-95CA-CE056D6D0991

Efter att båda tjejerna fått en egen kort pratstund med Niclas där Emma talade om att hon är genuint intresserad av honom valde han att ge Christine en ros för att hon besegrade sina rädslor (höjdskräck, fallskärm). En ros innebär att hon sitter säkert i en tv-vecka till. Hoppsan Emma och lite roligt för den del av tv-publiken som har anlag för sadism.

Singeldejten gick till Nastassia (eller Stassi som hon kallas) och den innebar ett tvåtimmarsbesök på en nationalpark med tillhörande ödlematande. Efter att de tryckt in lite blad i ödlorna satte sig dejtingparet på en bänk där det helt oförhappandes stod en korg med godsaker och iste. När de satt där och drack berättade Niclas att dejten inte var över än – det skulle hända en grej till. Stassis ögon började glöda men slocknade snabbt när hon fick veta att nästa anhalt var ett poolparty i huset med alla de andra tjejerna. Lite nöjdare kände hon sig efter de femton minuters egentid hon sedan fick med Niclas i bilen tillbaka. Där hon fick prata om väsentligheter som att hennes riktigt stora läppar var äkta och att hennes smeknamn som barn därför var »duckface«.

92397763-C68C-4B99-898A-B08FB07FF61F

Poolpartyt innehöll de vanliga festdetaljerna, drinkar, dans i klunga på poolkanten, bad med flytgrejer – och ikastande av påklädd deltagare. Det var Alexandra som fick bada. Någon ropade »akta håret!«. Alexandra sa själv efteråt att de andra troligen var avundsjuka på att hennes make up trots bad fortfarande var flawless. Troligen…

I slutet av både partyt och avsnittet fick Stassi också en ros. Den hon inte fått på singeldejten tidigare. Alexandra var missnöjd och tyckte att hon själv borde fått den eftersom hon fick åka i vattnet. Det hade kanske varit rimligt för tänk om hon efter doppet stått där osminkad med sina extensions i handen och bara sett ut som sig själv au naturel – the horror.

I morgon är det dags för veckans stora roscermonin då ungkarlen ska decimera beundrarskaran genom att skicka hem några av deltagarna.

Bachelor – När leken blev allvar sänds på måndagar och tisdagar i Sjuan kl 21 & finns på TV4 Play.

Just nu på TVdags

Nyhet

I'll be baaak! Terminator 2 i 3D får svensk nypremiär på bio

24 november, 2017
Trailer

Frost-fans, kolla! Här är trailern för Olofs frostiga äventyr

24 november, 2017
Tablåtips 24/11

Bäst på tv i kväll: Hatisk debatt i Grotescos sju mästerverk

24 november, 2017
Kommentar

»Pranks«, nykläckta killar & vuxenmys i veckans Ensam mamma söker

23 november, 2017
Kommentar

När avslöjar ni årets julvärd, SVT?

23 november, 2017
Gruppdiskussion

The Walking Dead-cirkeln om mardrömslärare, zombieslafs & Designated Survivor

23 november, 2017
Tablåtips 23/11

Bäst på tv i kväll: Jacques Audiards mästerverk Rust & Bone

23 november, 2017
Kommentar

Gevärsromantik & fästingpung i kvällens Bonde söker fru

22 november, 2017
Nyhet

Hurra! SVT:s storsatsning Vår tid är nu klar för en tredje säsong

22 november, 2017
Diskussion

TVdags pratar ut om Louis CK:s sextrakasserier & #MeToo

22 november, 2017
Tablåtips 22/11

Bäst på tv i kväll: Kammarspelet i Bergmans Scener ur ett äktenskap

22 november, 2017
Kommentar

I kvällens Bachelor: när leken spårar ur på allvar

21 november, 2017

Sagt om oss

Gör som tusentals andra!

Följ oss på Twitter och gilla oss på Facebook!

Nästa artikel